Tijdschriften

Voor het inbinden van periodieken zijn er verschillende mogelijkheden. Er zijn niet alleen verschillende materialen voorhanden, maar ook verschillende bindwijzen.

Wat betreft materialen is er de keus tussen linnen, kunstleer en leer, al dan niet in combinatie met papier of met elkaar.

De bindwijze is afhankelijk van het gebruiksdoel van het boek. Voor tijdschriften hebt u de keus tussen een gekartonneerd boek, een bandzetter of een Duitse Band. Over het algemeen valt de keus op de bandzetter.
De titel en jaargang van het boek worden vrijwel altijd in gouden letters op de rug van het boek gedrukt. In sommige gevallen kan er ook een etiket op de rug gelijmd worden.

Ingebonden Donald Duck’s

De prijs van de te binden tijdschriften is afhankelijk van materiaal, bindwijze en formaat van het boek, en het aantal boeken per jaargang.
Een jaargang Donald Duck bijvoorbeeld wordt verdeeld over twee banden. De prijs voor één boek bedraagt €27,50. Dus een jaargang Donald Duck inbinden kost u normaal gesproken €55.

Voor een opdracht kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen door middel van onderstaan formulier. Wilt u meer weten, stuur dan een e-mail. Ook voor andere informatie kunt u altijd even een e-mail sturen.