Kleine oplagen en bibliofiele uitgaven 

Als ik het heb over kleine oplagen gaat het hier over het algemeen over enkele tientallen of honderden boeken die op een eenvoudige manier gebonden worden. Het gaat dan meestal om een bandzetter in kunstleer met eventueel een eenvoudige opdruk.

De prijs voor deze boeken is afhankelijk van het formaat van het boek, het materiaal voor de band, de grootte van de oplage en eventuele speciale wensen van de klant. Uiteraard wordt de uiteindelijke prijs bepaald in overleg met u.

Voor bibliofiele uitgaven geldt ongeveer hetzelfde. In de praktijk wordt voor deze boeken een luxer materiaal gebruikt. Men is over het algemeen eerder geneigd om een wat mooier papier op plat te gebruiken, of zelfs om een lederen band te laten maken. Deze boeken worden regelmatig genummerd om aan te geven dat het om een bijzondere uitgave gaat.

Het is ook mogelijk om er qua uiterlijk een bijzondere uitgave van te maken. Wie bepaalt dat een boek een zuivere rechthoek moet zijn? Misschien vindt u een parallellogram wel beter bij de inhoud passen. In principe kan alles.

Voor een opdracht kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen door middel van onderstaand formulier. Wilt u meer weten, stuur dan een e-mail. Ook voor andere informatie kunt u altijd even een e-mail sturen.